Julie Van den Steen overdonderd door waanzinnig compliment na zwangerschapsverlies

door: STG
Julie Van Den Steen.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Julie Van den Steen gaat door een moeilijke periode. Vorig jaar werd ze rond deze tijd geconfronteerd met zwangerschapsverlies.

De voorbije maanden probeerde Julie Van den Steen het taboe rond zwangerschapsverlies te doorbreken. Ze maakte er zelfs een podcast over. In '1 op 6', praat ze met verschillende bekende gezichten die eerder ook al te maken kregen met het verschrikkelijke nieuws.

In Het Laatste Nieuws vertelt Julie openhartig over hoe moeilijk het was om met het nieuws naar buiten te komen. Al is ze wel blij met het effect dat haar podcast teweegbrengt.

"Overal word ik erover aangesproken. Gisteren in de Delhaize bijvoorbeeld, door een dame die hetzelfde had meegemaakt. Ze sprak haar steun uit en nam m’n arm vast", klinkt het.

 

"Eén van de mooiste complimenten kreeg ik van een vrouw die vertelde dat ze dankzij de podcast ook veel meer over haar verlies praat met haar omgeving. Zulke dingen zouden veel breder bespreekbaar moeten zijn. Ik ben blij dat ik daar m’n steentje aan kan bijdragen", aldus Julie Van den Steen.