Kleine Roman zorgt voor kopzorgen in relatie Herman Brusselmans: "Wat hebben we gedaan?"

door: STG
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Herman Brusselmans werd in februari voor het eerst vader van een zoontje Roman. De schrijver maakt er al langer geen geheim van dat het ouderschap weegt op de relatie met zijn vriendin Lena.

Dat de geboorte van een zoon je leven drastisch omgooit, ondervindt Herman Brusselmans elke dag. Het is dan ook niet de eerste keer dat de schrijver zijn frustraties uit over het ouderschap. In Het Laatste Nieuws komt hij met een update.

"Voor de relatie is de kleine, ik moet daar eerlijk in zijn, zwaar. Ik zal niet zeggen nefast, maar toch. We zijn gestresseerd”, zegt Herman in de krant. “Hij krijst en zo word je ook pissig op elkáár. 'Pakt gíj hem.' 'Nee, gij.' Ik moet daar niet over liegen: het is zwaar", klinkt het eerlijk.

Ook de toekomst ziet Herman maar somber in. “Ik zal nooit met hem naar Pukkelpop kunnen gaan en ik zal het niet meemaken dat hij burgerlijk ingenieur of legerkolonel of voetballer wordt”, klinkt het.

“Lena gaat alleen achterblijven met die kleine. Ze zal iemand leren kennen en die zal dan z'n stiefvader worden. Ik ga hem niet oud zien worden. Daar heb ik verdriet over, ja."