Leen Dendievel overspoeld door erg warme reacties na plots afscheid: "Merci voor de bloemen"

door: STG
Leen Dendievel.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Leen Dendievel kreeg deze zomer een uitzonderlijk aanbod. Daardoor zag haar vakantie er helemaal anders uit dan gepland.

Fervente 'Thuis' kijkers kennen Leen Dendievel vooral als haar personage Kaat, maar sinds haar verhaal is uitverteld, moest ze op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Zo kreeg ze enkele weken geleden een verrassend telefoontje met een aanbod dat ze niet kon afslaan. Leen ging aan de slag bij radiozender Joe. 

"Ik zie het dan ook als een mooie stage waarin ik kan ontdekken of het me ligt of niet", zei ze toen in Het Laatste Nieuws. "Ik pik graag nieuwe ervaringen mee en ga graag uitdagingen aan."

Op Instagram heeft ze dan ook een leuke boodschap voor de bazen van de zender. 

"Maar wat een leuke vakantiejob was me dat seg”, herinnert ze zich. "Merci aan de redactie, topmensen! Heerlijke werksfeer! En dikker dan dik merci aan Jan Bosman. Merci voor de kans, de uitdaging, soms heeft een mens een zetje nodig! Merci voor de lachsalvo’s. Merci voor de goeie onliners", gaat ze verder. Ze bedankt ook de zender zelf nog voor de bloemen.

Een vervolg laat dan ook op zich wachten, althans volgens de reacties op de foto. "Genoten van jou op de radio”, “Geweldig goed gedaan”, “Was heerlijk om naar te luisteren", klinkt het onder meer.