Linda De Mol maakt drastische beslissing na 'The Voice'-schandaal: "Waarom zou ik het in godsnaam nog doen?"

door: LHX
Linda de Mol
Afbeelding bron: Instagram @linda

Ook Linda De Mol is betrokken bij het schandaal rond 'The Voice of Holland'. Ze was niet alleen de partner van Jeroen Rietbergen, die beschuldigd word van seksueel misbruik, maar ook wordt haar verweten dat ze al van de feiten op de hoogte geweest zou zijn. 

LINDA, het magazine van Linda De Mol, interviewde vorig jaar enkele slachtoffers van 'The Voice'-coach Ali B, maar besloot toch om de getuigenissen niet te publiceren. Linda zelf was ook op de hoogte, maar houdt vol dat ze niet aan de alarmbel trok omdat de slachtoffers haar dat uitdrukkelijk gevraagd hadden.

Toen het nieuws net was uitgekomen, liet ze weten dat ze ten gepasten tijde haar verhaal zou doen in LINDA. Nu heeft ze zich echter bedacht. "Ik heb besloten helemaal niets meer te zeggen", laat ze weten. 

"Waarom zou ik het in godsnaam nog doen, zo'n interview?", vraagt ze zich af. Want wat ze ook zegt, ze heeft het gevoel dat haar uitspraken steeds als onverantwoordelijk of niet geloofwaardig worden weggezet.

Daarom stelt ze andere prioriteiten. "Ik trek me voorlopig terug om eindelijk samen met mijn kinderen, die zielsveel van hun bonusvader hebben gehouden, aan het verdriet toe te komen."