Linda de Mol neemt drastisch besluit nu partner in opspraak is gekomen

door: COS
Linda de Mol
Afbeelding bron: Instagram @linda

Linda de Mol heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken. Dat heeft ze gedaan nadat hij ervan wordt beschuldigd van seksueel misbruik bij kandidaten uit 'The Voice of Holland'.

Afgelopen weekend kwam grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland' aan het licht. Het gaat onder meer over bandleider Jeroen Rietbergen. Hij heeft de feiten bekend en heeft zich al teruggetrokken uit het programma.

Nu is ook zijn relatie beëindigd. Dat maakt Linda de Mol, die sinds 2007 samen was met Jeroen, bekend gemaakt via een statement op Instagram. "Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie", zegt ze.

"Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet", vervolgt de presentatrice.

"Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten", aldus Linda de Mol.