Slapeloze nachten voor Linda de Mol na bekijken van echo: "Huisarts verwees me meteen door"

door: WVDS
Linda de Mol
Afbeelding bron: Instagram @linda

Linda de Mol is een drukbezette dame, maar naar het einde van het jaar overloopt ze even al haar foto's en herbeleeft zo de voorbije maanden. En zo kwam ze ook een minder fijne foto tegen.

Mediapersoonlijkheid Linda de Mol zag in haar telefoon opnieuw de foto van een echo van haar blaas die in september werd genomen, zo schrijft RTL Boulevard. Het herinnerde haar aan een heel onrustige tijd.

Op de foto, gemaakt tijdens een routineonderzoek bij de gynaecoloog, had de arts een raar plekje gezien op haar blaas, vertelt Linda zelf in het voorwoord van haar tijdschrift LINDA.

"Ook de huisarts keek wat bezorgd naar de foto en verwees me door naar de uroloog", laat ze weten aan de lezers. Natuurlijk was Linda er alles behalve gerust in. 

"Het wachten duurde maar een paar dagen, maar ik had het intussen gegoogeld en dat zorgde voor slapeloze nachten waarin ik me voorbereidde op een eventueel slechtnieuwsgesprek", geeft Linda openhartig toe.

Uiteindelijk bleek het plekje geen tumor of iets engs te zijn, maar gewoon littekenweefsel van een vorige operatie. Ze besluit dat ze door dit onderzoek nog meer dan gewoon blij is om gezond te zijn.

Lees meer showbizznieuws op de gratis app van Redactie24