Matteo Simoni neemt wel erg drastische beslissing die niemand zag aankomen

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Matteo Simoni laat opnieuw van zich horen. De acteur heeft een drastische beslissing genomen die niemand zag aankomen. Hij vertelt er alles over in de MNM-podcast '22 Stomme Vragen'.

We leerden Matteo Simoni altijd al kennen als 'Matteo'. In de MNM-podcast '22 Stomme vragen', laat de acteur zich uit over een erg drastische beslissing die hij onlangs genomen heeft.

Op de identiteitskaart van de acteur stond al heel zijn leven ‘Matheo’. Maar die 'h' in zijn naam lag voor de acteur wat vervelend. Matteo schreef zijn naam zelf altijd al met dubbele 't', op zijn Italiaans.

“Mijn ouders vonden ‘Matteo’ ook vanaf het eerste moment mooier, maar daar is ooit een fout gebeurd omdat het snel moest gaan”, legt hij uit in de podcast. “Ik vond die 'h' echt niet mooi", klinkt het.

Hij speelde dan ook al langer met het idee om zijn naam te veranderen. En dus trok hij recent naar het gemeentehuis. "Ik ben er ook achter gekomen dat het alleen geld kost als je je naam echt inhoudelijk wil veranderen. Als de klank hetzelfde blijft, kost het dus niets”, besluit Matteo.