Pascale Naessens krijgt zware opdoffer te verwerken: "Niemand had er aandacht voor"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Pascale Naessens kan terugblikken op een romantische zomer. Ze besloot om na dertig jaar haar huwelijksgeloften te vernieuwen, en bracht ook nog een nieuw kookboek uit.

Het gaat weer goed met Pascale Naessens. De presentatrice weet ons nog steeds te overtuigen van gezonde voeding met haar koekboeken. Met 'Chez Pascale' kan ze weer een nieuwe titel toevoegen aan haar palmares.

“Mijn succes als kookboekenauteur is gestaag gegroeid”, zegt Pascale Naessens in Primo. Ze blikt terug naar hoe het allemaal begon. “Ik vertelde mijn uitgever dat hij van mijn eerste boek niet te veel exemplaren moest drukken: wie zou er nu geïnteresseerd zijn in gezonde voeding? Ik begon klein, maar ik mocht wél groeien.

En dus besloot Pascale zich niet alleen op voeding, maar ook op keramiek te focussen, maar dat plan wist niet iedereen te overtuigen. "Ik ben letterlijk in mijn keuken begonnen, niemand had daar aandacht voor", bedenkt ze zich. Nu ook VTM beslist heeft dat er geen vervolg komt op 'De Schaal Van Pascale', heeft de presentatrice haar besluit over televisieopdrachten al genomen.

"Ik word af en toe gevraagd om deel te nemen aan allerlei programma's, maar daar heb ik helaas geen tijd voor”, klinkt het. “Ik heb heel graag tv gedaan en ik heb er veel geleerd, maar mijn geluk ligt in de dingen die ik nú doe."