Verrassend! Paul Jambers en Pascale Naessens getrouwd

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Showbizzkoppel Paul Jambers en Pascale Naessens zijn in het huwelijksbootje gestapt. Voor de tweede keer wel te verstaan. De twee huwden immers al in 1993.

Na dertig jaar vonden de twee de tijd rijp om hun huwelijksgeloften te hernieuwen. Dat deden ze in de tuin van hun huis in het bijzijn van dichte vrienden en familieleden. Pascale deelde vandaag enkele beelden op haar Instagrampagina.

“Time flies when you’re in love. 30 jaar gehuwd. I’m so lucky”, schrijft de voormalige VTM-presentatrice op Instagram. We zien een stralende Pascale in een maagdelijk witte bruidsjurk en dito hoedje. Paul Jambers, inmiddels 77, verscheen in een zilvergrijs maatpak (en dito kapsel).

Op HLNl lezen we dat Paul opnieuw door de knieën ging, nadat hij een volledige lofrede tot z’n eega gericht had. “Mijn lustobject, mijn meesteres, mijn seksbom. Je bent mijn verleden en toekomst. Wil je met me trouwen”, klonk het afgelopen zondag. Een duidelijk ontroerde Pascale zei volmondig, voor de tweede keer, “ja”. Proficiat aan de tortelduiven!