VTM

Mediawatchers halen uit naar Pascale Naessens: "Misschien was Pascale zelf wel het probleem"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Dinsdag kregen we de laatste aflevering te zien van 'De Schaal van Pascale'. In de podcast 'De Mediawatchers', wordt nu teruggeblikt op het voorbije seizoen.

Dinsdagavond zagen we in 'De Schaal van Pascale' hoe Sofie uiteindelijk won. Helaas kon het programma niet rekenen op voldoende kijkers. In de podcast 'De Mediawatchers', zegt journalist Mark Coenegracht in de wandelgangen te horen dat er nagedacht wordt over een tweede seizoen.

'De Schaal van Pascale' is zeker niet het enige programma dat in het verleden een moeilijke start kende. Ook Bake-Off Vlaanderen' kon de kijker in de beginjaren niet bekoren. Vandaag de dag wordt het programma wel standaard in het zendschema van Play4 gezet.

Pascale zelf staat wel open voor een nieuw seizoen. Al is de vraag of Pascale het eventuele nieuwe seizoen ook zal presenteren. "Misschien is Pascale zelf wel één van de problemen", zegt Mark. "Pascale is altijd een dame geweest die heel veel controverse opwekt. Ofwel ben je ervoor, ofwel ben je ertegen", klinkt het.