VTM

Pascale Naessens zwaar teleurgesteld: "Had er meer van verwacht"

door: STG

Dinsdagavond konden we naar de finale kijken van 'De Schaal van Pascale'. Toch kon het programma niet rekenen op het succes waar iedereen op gehoopt had. 

'De Schaal van Pascale' kon wekelijks gemiddeld op een 300.000 kijkers rekenen. Het succes waar iedereen op gehoopt had bleef uit. Pascale Naessens reageert voor het eerst op de kritiek.

"Ik denk dat we allemaal wel wat meer hadden verwacht. Wat ik wel ook heel belangrijk vind is de appreciatie. We hebben heel veel toffe reacties gekregen" merkt Pascale op bij Showbits.

Daarnaast wil ze ook nog wat kwijt over haar collega Kürt Rogiers. "We zien Kürt in heel wat programma's, maar hier zagen we echt een authentieke Kürt", klinkt het. Zo liet hij in één van de vorige afleveringen nog zijn tattoo zien waar niemand weet van had.

Mocht er een tweede seizoen aankomen, zou Pascale voorstellen om de koppen met iedereen bij elkaar te steken en te brainstormen over een eventueel nieuwe aanpak. "Het was geen evidente productie", gaat Pascale nog verder. We zullen nog even moeten afwachten voor we weten of er een nieuw seizoen komt.