Stephanie Planckaert waagt zich aan opvallende carrièreswitch: "Ver uit comfortzone"

door: STG
Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Photonews

Stephanie Planckaert is niet vies van een stunt. Binnenkort waagt ze zich aan een nieuw avontuur dat ver buiten haar comfortzone ligt.

Gisteren berichtten we al over het nieuwe seizoen van 'Een Echte Job'. Het was een 'Familie'-fan die op sociale media een foto had gepost. "Lars gespot in UZ Leuven", schreef een hevige fan bij een foto waar we Kürt Rogiers in een verpleegpakje te zien kregen.

Kürt stond samen met Kamal Karmach, Nathalie Meskens en nog andere BV's op de foto. Volgers leken het er dan ook al over eens dat het om een nieuw  seizoen van 'Een Echte Job' zou gaan.

Nu komt VTM met duidelijkheid. De zender bevestigt dat het gaat om een nieuw seizoen. Naast Kürt Rogiers, Kamal Karmach en Celine Van Ouytsel, waagt ook Stephanie Planckaert zich aan een nieuw avontuur. 

"Ik heb altijd gezegd dat ik voor één programma nog eens graag ver uit mijn comfortzone wou komen en dat is ‘Een echte job’. Ik heb dan ook niet lang getwijfeld toen de vraag me werd gesteld", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Door de zorg voor m’n oma heb ik het werk van verpleegkundigen alleen maar meer leren waarderen. Maar nu ben ik zelf wel razend benieuwd om het eens van aan de andere kant mee te maken", besluit Stephanie.