Tatyana Beloy beleeft pure horrornacht: “Dankbaar dat we er allebei nog zijn”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Tatyana Beloy nam deze week samen met haar kinderen en broer Yannick het vliegtuig naar Spanje. Een bijzonder heftig moment voor de Vlaamse presentatrice.

Het was van 22 maart 2016 geleden dat de actrice nog eens samen met haar broer op de luchthaven in Zaventem was. Op die dag ontsnapten beiden ternauwernood aan de dood toen in de vertrekhal van Brussels Airport een bom ontplofte. Luttele minuten voor het drama had Tatyana daar nog een praatje staan maken met radiopresentatrice Eva Daeleman, die eveneens ongedeerd bleef.

Tot op vandaag draagt de gewezen presentatrice van ‘Vlaanderen Vakantieland’ de gevolgen van deze ingrijpende gebeurtenis. “Posttraumatisch stresssyndroom”, schrijft Tatyana op Instagram. De nacht voor de actrice richting Spanje vertrok beleefde ze de hele nachtmerrie opnieuw.

“Vannacht werd ik kletsnat van het zweet wakker en helemaal in paniek. Ik zag en rook het allemaal terug voor me”, klinkt het aangedaan. “Ik wou thuisblijven maar angst is een slechte raadgever. Ik kan alleen maar schreeuwen van de daken hoe dankbaar ik ben dat we er allebei nog zijn!”