Vakantie van Marc Coucke loopt helemaal in het honderd

door: LHX
Marc Coucke
Afbeelding bron: Photonews

Marc Coucke is met zijn gezin op vakantie geweest naar de Turks- en Caicoseilanden. De heenreis verliep helemaal niet zoals gepland.

Na oudejaarsavond sliepen Marc Coucke en zijn gezin amper twee uur, om zo hun eerste vlucht naar New York te halen. Ook in New York stonden ze vroeg op voor hun vlucht naar de Turks- en Caicoseilanden. Die kreeg echter maar liefst 14 uur vertraging.

Wat dat extra vervelend maakte, was dat de vertraging in zes keren werd gemeld. "Eerst 2 uur vertraging, dan 4.30 uur", schrijft Coucke in de Instagramreel waarin hij het hele avontuur beschrijft. "Zogezegd een late inkomende vlucht. Maar dat was zever, dan moeten ze niet plots alle zetelnummers veranderen..."

Eenmaal ze dan toch eindelijk op hun vliegtuig zaten, bleek dat er na 300 meter rijden een technisch probleem was. Toen dat opgelost was, moesten de piloten naar huis, omdat ze hun maximaal aantal vlieguren hadden bereikt. "En dus mochten we onze valiezen weer ophalen om 4 uur te slapen..."

Ze werden naar een hotel gebracht met een propvol busje waar de 100 lotgenoten allemaal tegelijk in wilden. "De derde keer was het aan ons. Er schoot nog 3,5 uur slaap over."

De volgende ochtend zou hun vlucht om 6 uur vertrekken, maar die had uiteindelijk óók een uur vertraging. "Maar nu hadden ze toch een een vliegtuig en piloten", klinkt het. "Na 72 uur kwamen we aan in Turks en Caicos, en het was het allemaal waard." Oef!