Volgers schieten massaal met scherp op Astrid Coppens: “Zij voelen zich nu gefaald”

door: WVDS
Astrid Coppens bevallen
Afbeelding bron: Instagram @oneandonlyastrid

Astrid Coppens is ondertussen een maand bevallen van dochtertje Joey-Lee. Op Instagram laat ze zien hoe haar lichaam er momenteel uit ziet.

En dat is heel wat volgers in het verkeerde keelgat geschoten. Vooral de combinatie met de promotie die Astrid maakt voor Bio Oil tegen striemen. De reactie zijn zeer scherp.

“Sorry, maar vind dit filmpje veel te toxisch…Ik heb nooit iemand gekend die er na een bevalling zo als jou uitzag. Jij hebt het geluk en jouw lichaam is sowieso een slank postuur. Het wondermiddel zit hem jammer genoeg niet in een potje crème…valse reclame…”, klinkt het bij een volger.

“Jammer dat 90% van de vrouwen die 4 weken na de bevalling er niet terug zo strak uitzien zich nu terug gefaald voelen. Bio Oil, Nivea, whatever, het is een lichaam! Waarom wordt in onze maatschappij nog altijd zo erg de nadruk gelegd op uiterlijk? En ondertussen maar extra investeringen vragen voor eetstoorniscentra…”

“Beste Astrid, dikke proficiat met je dochtertje en super dat je al je lijntje terug hebt! Maar door jouw filmpje geef je helaas de indruk dat de magische sleutel tot jouw lijntje in een flesje zit. Helaas is dit voor de grote meerderheid van de vrouwen niet het geval, waardoor ze de indruk krijgen dat ze gefaald hebben. Hadden ze maar Bio Oil gebruikt, dan hadden ze even snel hun lichaam terug. Ik weet dat dit niet jouw intentie is, maar dat is helaas wel het neveneffect.”