Wendy Van Wanten klapt uit de biecht over Prins Laurent: "Voel ik me niet voor geroepen"

door: STG
Wendy Van Wanten
Afbeelding bron: Eén

De romance tussen Wendy Van Wanten en Prins Laurent deed enkele weken geleden opnieuw stof opwaaien. In de documentaire 'Laurent, prins op overschot', kwam ook de zangeres ter sprake.

Wendy Van Wanten vormde in de jaren 90 een koppel met Prins Laurent, een hoofdstuk uit het leven van de prins dat niet mocht ontbreken in de docuserie 'Laurent, prins op overschot'.

De prins zelf was niet te spreken over de docu. "Ze schilderen me af als een triest persoon”, zei hij eerder al in Gazet Van Antwerpen. Maker Niels Vandenbussche wist onder andere te vertellen dat de prins zijn donatie zou verliezen als hij bij Wendy bleef.

Een breuk waar hij volgens Vandenbussche erg van heeft afgezien. De prins kwam volgens Vandenbussche zelfs in de psychiatrie terecht. Ook Wendy Van Wanten reageert voor het eerst op de docu in Story.

"Ik heb de reeks niet gezien", klinkt het. "Als mensen zijn verdriet toeschrijven aan zijn relatie met mij ... Hoe kan ik me daartegen verweren? Wie heeft er geen verdriet gehad? Ik heb prins Laurent ontmoet, maar ik voel me niet geroepen om dieper op ons contact in te gaan", besluit Wendy.