Wow! 'B&B Zoekt Lief' kijkers stomverbaasd': "Moesten relatie nog geheim houden"

door: STG
B&B zoekt Lief Wim Kelly Valerie en Carol
Afbeelding bron: VTM

Het recentste seizoen van 'B&B Zoekt Lief' kon op heel wat tumult rekenen. Dat er verschillende koppels uit het programma komen lijkt een logisch gevolg. Al zorgt één duo wel na de opnames nog voor een verrassing van jewelste.

Dat 'B&B Zoekt Lief' een rollercoaster van emoties is, werd afgelopen zomer snel duidelijk. De reeks kon op heel wat spanningen rekenen, maar kende na afloop ook enkele nieuwe duo's die als koppel door het leven gaan.

Al zorgt één koppel wel voor de verrassing van het voorbije seizoen. "Tijdens het programma moesten ze onder de radar blijven en dat was niet altijd gemakkelijk. “Maar nu kunnen we eindelijk onze gevoelens uiten", klinkt het trots in Het Laatste Nieuws.

Oorspronkelijk vloog Valerie voor Wim naar Frankrijk. Diego trok dan weer naar Brazilië om het hart van Nele te veroveren. Hoewel de vonk tijdens de opnames niet kon overspringen, omdat ze beiden aan de andere kant van de wereld zaten, schiet cupido nu toch raak.

Het liefdesverhaal van Diego en Valerie begon pas toen de eerste aflevering van het programma werd uitgezonden. “We waren naar de eerste aflevering aan het kijken toen Stefaan aan mij vroeg: ‘Die Colombiaanse, is dat niets voor jou?’”, begint Diego zijn verhaal in de krant. “Stefaan heeft haar dan opgezocht zodat ik Valerie een berichtje kon sturen.”

"Toen ik Diego op televisie zag, sprong hij er wel uit”, zegt Valerie. “Hij leek me ook heel lief. Daarom heb ik op hem wel geantwoord.”