Liese Luwel uit ‘Big Brother’ in paniek door zware gevolgen MS: “Dat kon ik niet meer”

door: WVDS
Liese Luwel
Afbeelding bron: Instagram@lieseluwel

Liese Luwel, één van de finalisten van ‘Big Brother’, lijdt aan MS. Ze heeft vanaf de eerste vaststelling heel open gecommuniceerd hoe ze zich voelt, welke onderzoeken ze ondergaat en over haar behandeling.

Haar fans leven dan ook heel hard met haar mee, iets wat Liese enorm apprecieert. Liese probeert nog zoveel mogelijk leuke dingen te doen. Maar ze vond het tijd om haar fans een nieuwe update te geven over haar gezondheid, want haar leven is wel drastisch veranderd door de ziekte.

In de zomer was Liese even in paniek. Haar duim voelde verdoofd aan en ‘s middags wou ze uit de zetel komen maar dat lukte niet. “Mijn beide benen voelde verdoofd aan waardoor ik eigenlijk niet kon rechtstaan. Klein paniekske zegt!”, schrijft ze op haar instagram story.

Uit bloed- en urineonderzoek bleek later dat door een lichte blaasontsteking én de hittegolf, oude letsels in haar ruggenmerg even actief waren met de verdoving tot gevolg.

Verder heeft Liese het nog over gevolgen zoals zware vermoeidheid en blaasproblemen. In januari volgen nieuwe onderzoeken.

Liese Luwel update MS
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel
Liese Luwel update MS
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel
Liese Luwel update MS
Afbeelding bron: Instagram @lieseluwel