Om door de grond te zakken van schaamte: Skiërs doen wel heel gênante ontdekking op verloren iPhone

door: PMN
Skiën
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Bij ons is het zomer maar aan de andere kant van de wereld is het nu winter. Zo zijn in Australië de skipistes momenteel open.

Perisher Ski Resort is één van de populairste skigebieden in Australië. Op het moment was het er -5 graden en was er ook verse sneeuw gevallen.

Ideale weersomstandigheden om te skiën. Tussen die verse sneeuw vonden skiërs een iPhone, zo staat te lezen bij The Sun.

Een foto op het vergrendelscherm toonde de doelen die de skiër van de verloren iPhone graag wilde bereiken. “Gespierd worden en 87 kilogram wegen”, is een doel.

Een ander doel is om goede cijfers te behalen op de universiteit. De skiër wil ook een motorfiets, drie liefjes hebben op hetzelfde moment, beter worden in vechten en drie maanden niet naar de kapper gaan.

De iPhone werd bij een boekingskantoor afgegeven in de hoop dat het vergrendelscherm de eigenaar kon identificeren. Helaas lukte dat niet.

Vervolgens werd de iPhone geplaatst in een groep op Facebook. Op die manier zag werkelijk iedereen de doelen van de skiër.

Er werd hartelijk om gelachen en het bericht gaat viraal. Voor de skiër wordt het zo wel heel gênant.