Kelly uit 'Blind Gekocht' reageert erg verrassend op exit: dit wil ze er nog over kwijt

door: STG
Kelly Claessen Blind Gekocht
Afbeelding bron: GoPlay

Het was even schrikken toen we eerder deze week meer nieuws kregen van het 'Blind Gekocht'-front. Interieurarchitect Kelly Claessen ruilt naast Bart Appeltans en Bea Vandendael haar plaats in voor nieuwe experten.

Enkele maanden geleden kwam VTM voor het eerst met een opvallende mediatransfer: interieurarchitect Bart Appeltans en Bea Vandendael ruilen de set van 'Blind Gekocht' bij Play4 in voor die van 'Huis Gemaakt' op VTM.

Hoewel we binnenkort de eerste aflevering te zien krijgen van 'Huis Gemaakt', blijft het bij 'Blind Gekocht' rommelen achter de schermen. Eerder deze week kondigde interieurarchitect Kelly Claessens ook haar vertrek aan. 

“Op een bepaald moment voel je dat er dan een keuze gemaakt moet worden”, zegt Kelly. "Als ik nu terugdenk aan die periode, is mijn exit zelfs een opluchting voor mij. Ik focus nu opnieuw op mijn eigen projecten."

Achter de schermen werkt de interieurarchitect aan heel wat nieuwe zaken. "Ik heb een eigen interieurwinkel, schrijf een boek, lanceer een eigen verflijn, organiseer onlinecursussen en ik heb een zoontje van 10 jaar. Daar heb ik het dus al ontzettend druk mee", aldus Kelly.