James Cooke door het dolle heen nadat hij fantastisch nieuws te horen krijgt: "Voelt als de wereld veroveren"

door: STG
James Cooke in 'James, De Musical'
Afbeelding bron: Play4

Vanaf volgende week is James weer helemaal terug op televisie. Het tweede seizoen van 'James, De Musical' staat voor de deur.

Vanaf volgende week donderdag is James Cooke weer helemaal terug op televisie. Het populaire 'James, De Musical' is toe aan zijn tweede seizoen.

In het programma trakteert James bekende Vlamingen op een musical met de hoogtepunten van hun leven. Vlak voor de start van de nieuwe afleveringen is er nog fantastisch nieuws voor James en zijn team. 

Het programma viel gisterenavond in de prijzen met een Gouden Roos, dat zijn de meest prestigieuze tv prijzen, in de categorie Studio Entertainment. “Zelfs in m’n stoutste dromen had ik dit niet verwacht”, klinkt het bij James Cooke

“Het bewijst eens te meer hoeveel talent we in huis hebben in Vlaanderen. Deze roos gaat dan ook niet alleen naar ons hele team maar eveneens naar de hele sector die we hiermee internationaal op de kaart zetten. Het voelt een beetje als de wereld veroveren.”

Het is niet de eerste keer dat het programma in de prijzen valt. In april ging het ook al aan de haal met de de award voor ‘Best Factual Entertainment Show’ in Cannes.