James Cooke zelf verrast door deze 'James De Musical'-gast: "Vlaanderen zal ervan opkijken"

door: COS
James Cooke in 'James, De Musical'
Afbeelding bron: Play4

James Cooke brengt zijn succesformat 'James De Musical' binnenkort terug naar Play4. De opnames van het tweede seizoen vinden deze zomer plaats in NTGent.

James Cooke zal opnieuw acht grote namen uit de Vlaamse showbizz mogen ontvangen. Zo zullen Dina Tersago, Astrid Coppens, Alex Agnew, Bart Peeters, Luc Appermont en de Planckaerts langskomen. Ook James' goede vrienden Karen Damen en Erik Van Looy tekenden present.

Karen Damen is een van mijn betere vriendinnen. Bij haar dacht ik: ‘Bon, ik zal het allemaal al wel weten, zeker?’ En toch werd ik verrast", zegt James bij HLN. "Het was met Karen dat ik mijn allereerste stappen in tv-land durfde zetten. En nu vond ik het tijd om eens iets bijzonders terug te geven."

Ook Erik mocht volgens James in de bloemetjes gezet worden. Hij werd namelijk recent zestig. "Wat ik zo heerlijk vind aan Erik is dat hij de hele tijd beweert dat hij niet van verrassingen houdt, maar er stiekem wel van kan genieten." zegt James. 

Maar ook de kijker zal volgens James verrast worden tijdens de musical over het leven van Erik. "Er is iets over hem waar Vlaanderen toch van zal opkijken. Maar dat kan ik nog niet verklappen", aldus James bij HLN. Een startdatum van het programma wordt later meegedeeld.