Straf wat James Cooke al verklapt: 'Deze internationale superster komt op bezoek in 'James De Musical''

door: COS
James Cooke in 'De Tafel van Vier'
Afbeelding bron: GoPlay

Op 8 december gaat het tweede seizoen van 'James De Musical' in première. Erik Van Looy geeft de aftrap van het nieuwe seizoen.

James Cooke kwam dinsdag in 'De Tafel van Vier' praten over 'James De Musical'. Goede vriend Gert Verhulst zegt al te weten dat er in de aflevering rond Erik Van Looy een internationale superster op bezoek komt. Of James al kan vertellen wie het is?

"Ik denk dat als de mensen weten wie er komt, dat ze het willen zien", bedenkt Gert zich. "Erik heeft heel veel mensen geïnterviewd in zijn leven. Hij schreef ook veel over heel bekende mensen. Een daarvan was de cowboy van de Village People, van 'YMCA'", vertelt James.

"Hij heeft die mogen interviewen. Hij heeft die dan een hele dag gevolgd. Die cowboy zei: 'Kom aan het einde van de dag naar mijn hotel.' Die is zich volledig beginnen uitkleden en Erik heeft die cowboy eigenlijk moeten interviewen, terwijl hij daar halfnaakt op het bed lag", onthult James.

"Erik heeft dat altijd blijven onthouden. Dat waren we te weten gekomen uit die research, dat hij dat zo'n gek interview vond. Dus wij hebben die uit Amerika gehaald. Het eerste wat die cowboy zei, was: 'Heeft hij gezegd dat ik de enige was die naakt was?'"