Kristof Calvo bezorgt Mechelaars een speciaal oudjaar: "We hebben vuurwerk en danseressen voorzien"

door: STS
Kristof Calvo
Afbeelding bron: Photonews

Oudejaarsavond 2020 zal door de avondklok en het samenscholingsverbod in het water vallen. Maar in Mechelen voorziet de vzw Mechelen Feest, waar Kristof Calvo voorzitter van is, toch een feestelijk, digitaal aftelmoment.

Op 31 december kunnen alle inwoners van de regio Mechelen oudjaar in stijl vieren met hun bubbel. Mechelen Feest en RTV hebben daarvoor de handen in elkaar geslagen.

"Dit jaar werken we voor het eerst samen met RTV. Mechelen Feest krijgt een plaats in hun eindejaarsshow. Het is een héél fijne samenwerking, want hierdoor kunnen we veel mensen bereiken en toch samen aftellen naar 2021", stelt Groen-politicus Kristof Calvo.

Dj en special guest

"Vanaf half twaalf 's avonds nodigen wij het Mechelse dj-trio Radio Botanique uit voor een spetterende set van 45 minuten. Aan sfeer zal er geen gebrek zijn, want we hebben vuurwerk én danseressen voorzien", aldus Calvo.

Wordt eveneens voorzien: een special guest. "Wie dat wordt, houden we nog even geheim. De opnames zijn al achter de rug, dus ik kan alvast bevestigen dat het een oudjaar wordt om nooit te vergeten."