Man is heel boos: Verlichtingspaal naast zijn slaapkamerraam geplaatst

door: BVDO
Rob Mertens straatverlichting naast raam slaapkamer
Afbeelding bron: Facebook

Een inwoner van de Harpstraat in de Beringse deelgemeente Koersel kreeg bij het plaatsen van de nieuwe straatverlichting een lamp net naast het raam van de slaapkamer. 

Rob woont in de Harpstraat in Koersel. Een nieuwe verkaveling waar de gemeente ook de nodige verlichting moest voorzien. De lamp van de straatverlichting werd net naast het raam van zijn slaapkamer geplaatst. 

De gemeenteraad van Beringen heeft beslist dat dit niet storend is voor Rob, omdat de lamp om middernacht uitgeschakeld wordt. De man had aan Fluvius en Beringen gevraagd om dit te verplaatsen, maar dat gebeurde niet. 

"Dank je wel Fluvius en stad Beringen. Een zeer humane keuze de verlichtingspaal aan ons slaapkamervenster plaatsen. Toen we jullie vroegen om samen met ons naar een geschikte oplossing te kijken kostte dit aardig wat moeite, en waren wij tevreden als jullie de paal konden verplaatsen naar de andere kant van de elektriciteitskast”, schrijft de man op Facebook.  

“2 meter opschuiven en het licht zou al een pak minder in onze slaapkamer schijnen. Maar onze gemeenteraad besliste vorige week dat dit niet storend is en de lichten zich immers zouden doven om 24h...  Dit is onvoorstelbaar! Het is niet enkel nationaal dat onze knappe koppen goede beslissingen nemen, ook regionaal zijn er kampioenen aan het werk!” 

De man heeft extra verduistering besteld voor zijn slaapkamerraam.