Enorm pijnlijk: Prins Harry uit zware beschuldigingen aan het adres van broer William

door: LHX
Prins Harry en Prins William
Afbeelding bron: Photonews

Luttele dagen voor de kroning van koning Charles komt prins Harry plots met ernstige beschuldigingen aan het adres van zijn vader én zijn broer. De ongelukkige timing is een zware domper voor de koning en zijn vrouw.

In de Londense rechtbank klaagt prins Harry News Group Newspapers aan wegens afluisterpraktijken, die zouden hebben plaatsgevonden tussen 1990 en 2016. Dat bericht Het Laatste Nieuws.

Niet alleen NGN, maar ook Harry's broer én vader moeten het ontgelden. Zo beweert hij dat prins William in 2020 geld heeft aangenomen van het krantenbedrijf. Volgens hem is het een van de vele feiten die bewijzen dat de Britse royals banden hebben met NGN. Uiteraard is dat in het nadeel van hem en zijn vrouw Meghan Markle, die voortdurend worden zwartgemaakt.

Het spreekt voor zich dat de royals niet opgezet zijn met de beschuldigingen. "Charles en William zitten met de handen in het haar", laten paleismedewerkers weten. "We moeten er niet op hopen dat er tijdens de kroning, wanneer Harry weer even naar Londen terugkeert, banden worden hersteld."