Prins Harry laat niets heel van zijn stiefmoeder Camilla: “Daarom valt ze mij voortdurend aan”

door: PMN
Prins Harry
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen weekend was er de kroning van Charles in Groot-Brittannië. Een moment waar hij al zijn hele leven op gewacht heeft.

Charles zoon prins Harry was ook aanwezig. Hij vertrok na de kroning meteen terug naar de Verenigde Staten waar hij de verjaardag van zijn zoontje Archie nog wilde gaan vieren.

Harry leeft in onmin met zijn familie. Ook met zijn stiefmoeder Camilla heeft de prins geen goede band.

Harry beweert namelijk dat Camilla hem op haar pr-altaar had geopperd. “Ze was de slechterik die haar imago moest oppoesten”, citeert Story de prins.

“Ze is bezig met opzettelijk negatieve berichten over mij te verspreiden en te lekken naar de pers. Zo wil ze zelf in een beter daglicht komen.”

Verder beweert Harry ook dat zijn vader niet wilde dat hij een rechtszaak zou starten tegen het tabloid ‘The Daily Mail’. Harry beschuldigt hen ervan zijn telefoongesprekken te hebben afgeluisterd.

“Ik mocht niets ondernemen omdat mijn vader en Camilla de tabloids zoet wilden houden. Mijn vader wilde enkel maar positieve berichten in de pers in aanloop naar zijn kroning.”

“Er is zelfs een geheime overeenkomst tussen de koninklijke familie en uitgevers van ‘The Daily Mail’. De bedoeling is om reputatieschade in de toekomst te vermijden.”