Prins Laurent krijgt opnieuw bijzonder slecht nieuws te horen

door: STG
Prins Laurent
Afbeelding bron: Photonews

Prins Laurent kreeg de voorbije maanden al heel wat tegenslagen te verwerken. Documentairemaker Niels Vandenbussche schetste een onthutsende documentaire over de prins. Een reeks die binnenkort nog een staartje krijgt.

Enkele maanden geleden kregen we een exclusieve blik uit het leven van prins Laurent. De prins zelf was niet te spreken over de docu.

"Ze schilderen me af als een triest persoon”, zei hij eerder al in Gazet Van Antwerpen. Maker Niels Vandenbussche wist onder andere te vertellen over zijn leermoeilijkheden of over de verschillende mislukte zakendeals van de royal.

Vorige week werd de prins nog aangeklaagd door de investeringsmaatschappij van de Libische overheid. Zij beschuldigen de prins van fraude, afpersing en onwettige beïnvloeding van de rechtsgang.

Alsof dat nog niet genoeg is, krijgt de prins nu nog meer slecht nieuws te horen. 'Laurent, prins op overschot' werd verkocht aan RTBF. De zender zal de documentaire vermoedelijk uitzenden op 19 oktober, wanneer de prins zestig jaar wordt.