Hypermarktketen Cora deelt cadeautjes uit aan zijn klanten waaronder wasmachines en televisies

door: PMN
Cora
Afbeelding bron: Photonews

Het is feest bij hypermarktketen Cora. De keten viert zijn 55-jarig bestaan. Dat gaan ze uitgebreid vieren met hun klanten.

Om hun 55-jarig bestaan te vieren lanceert Cora verschillende acties voor hun klanten. Van maandag 8 april tot en met 22 april lanceert de keten twee speciale folders, één voor elke feestweek. Op zondag 14 april zijn de meeste winkels van Cora geopend van 9 uur tot 18 uur.

Daar blijft het niet bij. Cora heeft ook een wedstrijd bedacht voor zijn klanten. Bij elke aankoopschijf van 10 euro aan de deelnemende producten krijgen de klanten een deelnameticket met een QR-code om te scannen. “Per bezoek aan de kassa kunnen ze tot maximum 10 tickets bekomen”, reageert de keten bij Gondola.

Cora voorziet heel wat leuke prijzen. Klanten kunnen onder meer Playstation 5-consoles, Whirlpool-wasmachines, Samsung led-tv’s, Domo-keukenrobots, DeLonghi espressomachines winnen en nog veel meer. Verder kunnen de klanten ook nog tickets winnen voor de pretparken Walibi en Bellewaarde. Meer informatie kan je vinden op de website van de winkelketen.

Volg Redactie24 nu op Instagram

Tags Cora