Klant in Aldi heeft lak aan coronaregels: Op de parking loopt het helemaal mis

door: STS
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

In een winkel van supermarktketen Aldi is het tot een incident gekomen nadat de regels omwille van het coronavirus niet gerespecteerd werden.

Een man stond aan te schuiven aan de kassa van een Iers Aldi-filiaal, toen een vrouw achter hem opdook. "Ze stond vlak achter mij, zonder mondmasker. Ik vroeg haar enkel of ze het erg zou vinden om twee meter achteruit te gaan. Ze zei: 'Oh, ik ben gezond', waarop ik zei dat de cijfers wel heel hoog zijn", getuigt slachtoffer Michael in de Ierse pers.

Buiten op de parking liep het vervolgens mis, toen de partner van de vrouw er zich mee kwam moeien. "Hij kwam naar de andere kant van mijn wagen, opende de deur en begon te schreeuwen. Daarna verkocht hij mijn wagen een karatetrap."

Michael nam daarna een foto van de nummerplaat van 's mans voertuig, om aangifte te kunnen doen bij de politie. Dat viel niet in goede aarde. "Hij stapte uit en begon in mijn gezicht te schreeuwen. Ik dacht dat hij me zou slaan. Gelukkig konden zijn vriendin en een andere kerel in de wagen hem overtuigen om te kalmeren."