Klant woest op Lidl na probleem met korting: "Dieven zijn jullie!"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Lidl heeft een nare ervaring gehad met een kortingscode. Ze wilde profiteren van een actie die in de webshop liep, maar dat ging mis.

Om de achtste verjaardag van de webshop te vieren, gaf Lidl de afgelopen week kortingscodes aan wie er producten bestelde. Wie voor 50 euro bestelde kreeg 5 euro korting. Wie minstens 75 euro uitgaf, kreeg 10 euro korting en wie meer dan 100 euro spendeerde, kreeg een kortingscode om 15 euro te kunnen recupereren.

"Jullie geven enorm slechte service", schrijft Brigitte op de Facebookpagina van de discounter. "Ik heb via de webshop voor meer dan 100 euro besteld, bij het betalen is de gratis verzending eraf gegaan. Maar ik kon daaronder enkel maar betalen. De code 'PROMO15' intypen ging niet."

"Dus ik betaal. Na de betaling heb ik meteen het contactformulier ingevuld en gevraagd om een terugboeking van de 15 euro. Ik kreeg geen antwoord, dus heb ik gebeld. Antwoord: nee, dat kunnen wij niet doen, die 15 euro teruggeven. Een heel verhaal, blablabla..."

"Geld innen, dat kunnen ze wel, maar mensen oplichten, dat kunnen ze nog beter! Dieven zijn jullie! Ik kan er niets anders van maken", sloot de vrouw haar bericht af.

De klantendienst van Lidl ging niet in het openbaar in discussie met haar en schreef het volgende: "Hallo Brigitte, kan je ons een privébericht sturen via Messenger? We helpen je daar graag verder. Tot gauw."

Volg Redactie24 nu op Instagram