Kledingketen JBC komt met opmerkelijke coronamaatregel die klanten graag zullen zien

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews

Kledingketen JBC komt met een opmerkelijke maatregel tegen het coronavirus. Er is een heuse coronaverzekering opgemaakt voor bepaalde klanten. 

Wie bij kledingketen JBC kledij koopt voor een communiefeest of lentefeest kan de centen van de outfit terugkrijgen als het feest door corona uitgesteld wordt. 

Vorig jaar werd JBC met heel wat klanten geconfronteerd die plots met communiekledij zaten die niet gebruikt konden worden. Dat zorgde voor de nodige frustratie bij ouders, omdat het feest vaak in een ander seizoen moet plaatsvinden en kinderen ook snel uit de kledij groeien. 

"Sommige klanten vroegen zich af of de outfit nog wel zou passen, en of die niet te koud zou zijn voor de periode waarnaar het feest werd uitgesteld", vertelt Katrien Vangrunderbeeck van JBC aan VRT Nieuws. 

"Als familiebedrijf willen wij die zorg wegnemen bij de ouders. Daarom hebben we een coronaverzekering geïntroduceerd. Als je communiefeest geannuleerd of uitgesteld wordt, kan je je outfit gratis retourneren tot en met 31 mei." 

De kledij mag niet gedragen zijn en het etiket moet er nog aan de kledij hangen.