Kruidvat-klanten klagen steen en been: "Hoe kan dat nu? Alweer zijn we naar de winkel gelokt..."

door: STS
Kruidvat
Afbeelding bron: Photonews

Kruidvat krijgt online kritiek te verduren van klanten. Alles heeft te maken met producten die in promotie waren, maar snel uitverkocht raakten.

Zo schrijft Tony op de Facebookpagina van Kruidvat: "De reclame van de Coca-Cola begint vandaag en hij is al uitverkocht, en er komt geen meer binnen. Wat voor reclame is dat?"

Betty heeft een soortgelijk verhaal. "In Aalst was de cola in promotie van 22/11 tot en met 26/11. Op 22/11 om 10.15 uur was alles al volledig uitverkocht. Hoe kan dat nu? Alweer zijn we naar de winkel gelokt..."

"Ik bestelde online tandpasta en nog wat", schrijft Inja. "Tandpasta aan 10 stuks voor 10 euro. 'Niet meer in voorraad, het bedrag wordt teruggestort.' Dat ze dan stoppen met promo's. Ik word er echt kwaad van."

De klantendienst van Kruidvat antwoordde telkens min of meer hetzelfde op deze klachten: "Ik begrijp dat je graag gebruik wilt maken van deze fijne actie! We werken er altijd hard aan om onze actievoorraden altijd zo goed mogelijk in te schatten."

"Helaas kan het voorkomen dat een product toch geliefder blijkt dan verwacht, waardoor de voorraad harder gaat. Ik begrijp dat dit jammer is!"

"Wij van de klantenservice kunnen helaas niet inzien of/wanneer deze weer op voorraad zijn. Het assortiment verschilt per winkel. Neem ook eens een kijkje in één van onze andere winkels. Onze collega's staan klaar om je verder te helpen. Hopelijk vind je deze snel!"