Lidl afgekraakt door boze klant: "Het was rot, ik ben naar de Albert Heijn gereden"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Lidl krijgt verschroeiende kritiek op sociale media. De supermarktketen gaat er prat op tegenwoordig de laagste marktprijs voor groenten en fruit te hebben. Maar een bericht over druiven lokte heel wat reactie uit.

"Heerlijke verse druiven aan de laagste marktprijs, die vind je bij Lidl", kondigde de supermarktketen aan via haar Facebookpagina. Heel wat volgers voelden zich geroepen om op het bericht te reageren. De reacties waren verdeeld.

"Heel lekker, ik lust die overal bij", liet Maria weten. "Ik vind dat de druiven snel bruin worden", reageerde Ingrid. "Jullie druiven zijn inderdaad in het algemeen wel lekker", schreef Sonja. "Ik vind het geen lekker fruit meer. Meer weggooien dan opeten", reageerde Lieve. "Dus ik ga naar de markt voor fruit. Ik geef dan liever wat meer uit."

Bruine vlekken

Maaike liet weten ontevreden te zijn. "Van de reclamespot op tv, met volle rekken vers fruit, is hier in Balen niets te merken. De rekken zijn voor een derde leeg en het meeste fruit is niet vers. Bruine vlekken op een bakje sinaasappels..."

"En als kers op de taart wou ik een pompelmoes nemen. Ik stak gewoon mijn vinger in de pompelmoes, hij was gewoon rot. De overige zagen er niet beter uit. Ben dan maar naar de Albert Heijn gereden." De klantendienst van Lidl reageerde nog niet op de klachten.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp