"Telkens lege rekken!": Colruyt krijgt stevige kritiek en reageert

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Redactie24

Colruyt maakte op Facebook reclame voor een promotie op chocolademousse en rijstpap van het merk La Laitière. Maar enkele klanten maakten melding van lege rekken.

"Op twee dagen pogingen gedaan voor Dreft vaatwas citroen 34 stuks en La Laitière rijstpap... Telkens lege rekken!", schreef een van de klanten onder het bericht van Colruyt.

Een medewerker van de klantendienst van de supermarktketen antwoordde: "Oh nee! Ik begrijp je frustratie volledig en het spijt me dat je teleurgesteld bent over de situatie met de Dreft en La Laitière. Mijn excuses voor het ongemak."

Product uit reclamefolder niet beschikbaar

"Het is inderdaad vervelend als een product dat in onze reclamefolder staat niet beschikbaar is in de winkel. Ik wil graag benadrukken dat onze folders ruim van tevoren worden gemaakt op basis van de informatie die op dat moment beschikbaar is."

"Het kan helaas voorkomen dat er tussen het moment van het maken van de folder en de werkelijke verkoop een wijziging in de beschikbaarheid van een product optreedt, zoals in dit geval met deze producten."

Winkelmedewerker Colruyt aanspreken

"Is een artikel niet op voorraad? Aarzel dan niet om dit met een winkelmedewerker te bespreken", luidt het advies van de klantendienst.

Volg Redactie24 nu op Instagram