Wibra heeft geweldig nieuws: "Ruim 1.000 artikelen nu aan lagere prijs"

door: STS
Wibra
Afbeelding bron: Wibra

Wibra heeft belangrijk nieuws te melden, dat de klanten als muziek in de oren zal klinken. Een groot aantal producten uit het assortiment is in prijs verlaagd.

"Regelmatig heroverwegen we ons assortiment en controleren we of we onze artikelen nog scherper kunnen prijzen", zegt CEO Bas Duijsens in een persbericht. "We zijn er voor de manager van het gezin: de persoon die het gezin draaiende houdt en altijd op zoek is naar betaalbare oplossingen. En daar helpen we natuurlijk graag mee.”

"In de praktijk betekent dit dat ruim 1.000 artikelen een lagere prijs hebben gekregen. Dit komt neer op ongeveer 15% van het totale assortiment. Zo kunnen we de klant nog beter helpen met alle uitdagingen om het leven betaalbaar te houden."

De prijsverlagingen zijn te vinden in verschillende categorieën, waaronder huishouden, beddengoed, kleding en woontextiel. Zo werd een pak van drie microvezeldoekjes 40,2% goedkoper en daalde de prijs van een damespyjama van 19,99 naar 14,99. "Mooie voorbeelden van prijsaanpassingen die echt het verschil kunnen maken voor een gemiddeld huishouden."

Leuk en betaalbaar

"Het beheren van het gezin en het rondkomen met een beperkt budget is een hele uitdaging. Wibra hoopt met deze verlagingen deze gezinnen extra te helpen hun dagelijkse uitgaven te verlichten en zo winkelen leuk en betaalbaar te houden."

Volg Redactie24 nu op Instagram