Maxime Meiland ontkracht geruchten die de ronde doen over zus Montana

door: WVDS
Maxime_Meiland_-_Claire
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland gaat in september bevallen. Het aftellen is begonnen en ze heeft het momenteel toch zwaarder dan toen ze in verwachting was van Claire.

“Ik vind het toch zwaar. Ik vind het zwaarder dan de eerste zwangerschap”, vertelt Maxime Meiland aan RTL Boulevard over haar zwangerschap. “Ik heb bijvoorbeeld last van m’n bekken en kan m’n schoenen niet aandoen. Die buik wordt zo groot dat ik steeds moet vragen: ‘Leroy, wil je me helpen?’” 

Opa Martien en oma Erica kunnen ook niet wachten tot Maxime bevalt. “Ik denk dat hij heel erg met haar gaat showen.” Met de geboorte van Claire durfde haar zus Montana haar enkele weken niet oppakken omdat ze een baby’tje zo fragiel vond. “Dus ik ben benieuwd hoe het nu gaat gaan, maar zij vindt het ook heerlijk.”

Maxime ontkracht ook onmiddellijk de geruchten die de ronde doen over haar zus Montana, dat zij ook aan kinderen zou willen beginnen. “Dat is helemaal niet het geval. Zelf aan kinderen beginnen dat ziet ze echt nog niet zitten", zegt Maxime daarover.