Kijkers van 'Thuis' niet te spreken over wat ze te zien krijgen: "Ongepast"

door: LHX
Leah Thys in 'Thuis'
Afbeelding bron: Eén

De moord op Alexander Cosijns heeft voor een schokgolf gezorgd onder de 'Thuis'-kijkers. Zowel op het scherm als in de Vlaamse huiskamers wordt er gezocht naar de schuldige.

Niels, Ilias, Marianne, Vince, Olivier... Allemaal zijn ze verdachten voor de moord op Alexander Cosijns. Het zal waarschijnlijk nog even duren voor we met zekerheid weten wie de dader is.

In 'Thuis' is de politie wel al volop in actie geschoten. Daarbij gaat ze niet altijd even juist te werk, merkt een kijker op. "Deontologie? Maité valt met veel vertoon een ziekenhuiskammer binnen waar een patiënt herstelt die de dag ervoor een hartinfarct kreeg", klinkt het verontwaardigd.

"Vind ik ook ongepast", wordt er gereageerd. "Ik vind het allesbehalve gemanierd. Je zou haast denken dat zij er voor iets tussen zit en per se een dader wil vinden."

Toch zijn er ook heel wat kijkers die Maités gedrag relativeren. "Er zijn veel dingen die niet kloppen met het echte leven. Niet vergeten dat het een soap is, hé", klinkt het. "Denk daar niet zo bij na, het is fictie."

Tags Thuis