Blijft Niels Destadsbader wel bij de VRT? Dit wil hij erover kwijt

door: LHX
Ik vraag het aan - Niels Destadsbader
Afbeelding bron: VRT1

Het is al zo'n drie jaar geleden dat Niels Destadsbader de overstap maakte van VTM naar de VRT. Hij kwam vervolgens in een heuse mediastorm terecht.

Drie jaar na zijn overstap heeft Niels Destadsbader zichzelf eindelijk kunnen bewijzen bij de VRT. Zijn programma 'Ik vraag het aan' was een succes. Begin deze maand werd dan ook bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van komt.

De opnames daarvan vinden plaats na de zomer. Eerst zijn er immers nog 'Zomerhit' én de zeventig voorstellingen van de musical '14-18', waarin Niels de rol van Albert speelt.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt hij dat er in het najaar ook weer meer ruimte komt voor muziek. Hij heeft zelfs al wat nieuwe liedjes geschreven, laat hij weten.

Tegen het najaar zouden ook de besprekingen over zijn contract bij VRT afgerond moeten zijn. Zelf hoopt hij alvast dat zijn traject bij de openbare omroep nog even mag blijven duren.

"Ik hoop vooral dat ik nog heel veel programma's mag maken voor een heel lange periode, en als dat bij VRT kan: heel graag. Ik voel me goed waar ik zit", klinkt het.