Na foto van Mathias Vergels: 'Niet veel goeds voor Tamara en Bob in Thuis'

door: PMN
Thuis - Tamara -Bob - Tine Priem - Christophe Haddad
Afbeelding bron: VRT1

In ‘Thuis’ lopen de spanningen hoog op tussen Bob en Tamara. Bob zou het liefst met Tamara vertrekken bij Lowie, maar dat wil zij niet. Een situatie die men niet lang meer lijkt te kunnen volhouden.

In ‘Thuis’ gaan Bob (Christophe Haddad) en Tamara (Tine Priem) momenteel door een moeilijke periode. Hun relatie staat op springen.

Het zet de fans van ‘Thuis’ wel aan het denken. Zij denken dat het binnenkort zal ontploffen.

“Bob zal dan alleen vertrekken”, klinkt het. “Hij verdwijnt dan ook uit het programma.”

Het zou opnieuw een afscheid worden. Eerder moesten de fans ook al afscheid nemen van Angéle, Dirk en Maithé.

Foto
Al zal het zo’n vaart dit keer niet lopen. Mathias Vergels, die de rol van Lowie speelt, maakte per ongeluk een einde aan de vele geruchten.

Mathias deelde een foto van enkele van zijn collega’s op Instagram Stories. "Lezen met deze geweldige acteurs: Raf Jansen (Dieter), Jeroen Lenaerts (Tim), Christophe Haddad (Bob) en Tine Priem (Tamara)," schreef hij naast een foto van hun teamvergadering.

Tamara
De opnames die nu gebeuren op de set van ‘Thuis’, worden pas over enkele maanden uitgezonden op tv. Bob zal dus voor het eerst niet verdwijnen.

Al zou het ook kunnen dat er iets staat te gebeuren met Tamara. Op de teamvergadering zijn ook politie-inspecteurs Tim en Dieter aanwezig.

Wat hebben zij te maken met de moeilijke relatie tussen Bob en Tamara? Het voorspelt in ieder geval niet veel goeds.

Tags Thuis