'Thuis'-kijkers vinden het maar niks: "Hoe hypocriet kun je zijn?"

door: LHX
 NIels (Wannes Lacroix) en zus Silke (Ivana Noa)
Afbeelding bron: Eén

In 'Thuis' zijn er momenteel weer heel wat amoureuze ontwikkelingen bezig. De kijkers hebben er zo hun mening over.

De verhaallijn rond Silke zorgt voor best wat spanningen in 'Thuis'. In de uitzending van donderdagavond gebeurde er iets waar veel kijkers verontwaardigd over zijn.

"Hoe hypocriet kun je zijn Silke?", reageren ze op sociale media. "Zelf een date met Cédric afzeggen om met Ilias uit te gaan. Ze zegt zelf dat haar relatie met Cédric niet exlusief is, en nu is ze kwaad omdat Cédric bij Viv ligt."

Er zijn heel wat mensen die het daarmee eens zijn. "Ze spreekt zichzelf tegen en legt de schuld bij anderen. Dat vind ik echt niet fair van haar", wordt er geschreven. "De jaloezie droop eraf!"

"Silke denkt al van in het begin dat alles om haar draait. Ze is een jaloerse onruststoker", vinden sommigen. "Ze wil gewoon dat Cédric alle aandacht aan haar besteedt. Ze is een jaloers, kinderachtig wicht."

"Volgens mij was er niet echt een relatie tussen Cédric en Silke. Dan heeft ze ook geen reden om boos te zijn op Cédric."

Hoe vervelend velen haar ook vinden, de situatie leverde wél een hilarische scène op. "Eindelijk nog eens een grappig moment, toen Silke op haar knieën haar boeken moest nemen onder de zetel."

"Goed bedacht van 'Thuis', het gaf een megagrappig beeld." "Echt iets dat nodig was om eens te lachen tussen de rest door."

Tags Thuis