Nieuwsanker Goedele Wachters verrast iedereen met haar talent: "Kippenvel"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

In 'Amai zeg wauw' is er elke dag een bekend gezicht te gast. Op donderdag was dat niemand minder dan VRT-nieuwsanker Goedele Wachters.

Goedele Wachters kennen we allemaal als iemand die elke dag op serieuze toon het nieuws voorleest. In 'Amai zeg wauw', krijgen we echter een heel andere kant van haar te zien.

Zo komen we te weten dat ze veel en graag lacht, dat ze graag gaat koersen en dat ze sinds kort ook pianospeelt. Dat laatste doet ze nog maar zo'n vijf maanden, maar ze vindt het geweldig. Met behulp van een app spendeert ze soms wel uren per dag aan haar nieuwe hobby.

Haar vooruitgang is zo indrukwekkend dat ze in het programma al een eerste optreden durft geven. Samen met zangeres Lara Chedraoui speelt ze 'Somewhere Over The Rainbow'. Na een minuutje wordt ze echter verrast door de rest van de band én een strijkkwartet: zij nemen het van Goedele over, die vervolgens achterover kan leunen en geniet van de muziek.

De kijkers vinden het een prachtig moment. "Kippenvel tot in mijn tenen! Zo, zo mooi!", reageren ze. "Heel erg mooi, wat heeft Lara een mooie stem! Ook de band, wat zijn jullie goed. Proficiat aan Goedele."

"Twee fantastische vrouwen", klinkt het ook. "Heel ontroerend." "Nooit gedacht dat jij dat zou durven, wow." "Wat een magische versie!" "Goedele is top!"