Het Autosalon komt terug: deze details zijn tot dusver bekend

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

Er komt opnieuw een Autosalon volgend jaar, dat bevestigde FEBIAC, de Automobiel- en Tweewielerfederatie in België en het Groothertogdom Luxemburg, recent. Wat weten we tot dusver al over de nieuwe editie?

Datum en plaats van het autosalon

Om te beginnen zal het Autosalon niet in januari plaatsvinden maar een maand later, van vrijdag 14 februari tot en met zondag 23 februari. De locatie blijft dezelfde, namelijk in de hallen van Brussels Expo.

"Auto's, motorfietsen en bedrijfsvoertuigen: alle secties van FEBIAC krijgen in februari 2025 de kans om hun nieuwe modellen tentoon te stellen en hun nieuwe technologieën voor te stellen aan zowel het grote publiek als professionals," klinkt het bij Christophe Dubon, Head of Communications bij FEBIAC.

Verbrandingsmotor, hybride en elektrische voertuigen

Wie het Autosalon bezoekt, zal daar alle soorten voertuigen aantreffen, van de klassieke verbrandingsmotor op diesel en benzine tot elektrische auto's. 

"De bezoekers mogen zich verwachten aan een uitgebreid overzicht van de verschillende aandrijftypes die vandaag op de Belgische markt beschikbaar zijn, met exposanten die zowel hun traditionele verbrandingsmotoren als hun hybride en elektrische oplossingen onder de aandacht willen brengen."

Tags autosalon