Alfred Schreuder vol lof over nieuwe transfers Club Brugge " Zeker offensief hebben we veel mogelijkheden"

door: CDC
schreuder odoi
Afbeelding bron: Photonews

De supporters mogen dan misschien wel morren over de transfers, de coach geeft aan zeer tevreden te zijn. 

Alfred Schreuder is van mening dat Club sterker voor de dag zal komen met de nieuwe spelers. Van de Deense winger Andreas Skov Olsen (22) zegt hij dat die ongelooflijk goed is aan de bal, kan spelen tussen de linies en een goed linkerbeen heeft. Olsen zal normaal zelfs direct mogen spelen in de beker. 

Denis Odoi noemt hij dan weer een polyvalente verdediger die op bijna alle posities achterin kan spelen en ook veel bewezen heeft bij een mooie club als Fulham. Hij noemt hem "een aanvulling voor de selectie."

Sargis Adamyan was volgens Schreuder dan weer de beste wisselspeler van de Bundesliga. Al ziet Schreuder hem nog niet als basisspeler. Maar toch: "Hij heeft heel veel snelheid, is heel doelgericht en kan tussen de linies lopen. Ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken voorin."

Hij vatte samen voor de pers: "We zijn goed gestoffeerd nu. Zeker offensief hebben we veel mogelijkheden, ook wanneer Lang er terug bij zal zijn. Buchanan heeft daar al laten zien wat hij in zijn mars heeft, van Adamyan verwacht ik wat. En ook defensief staan we stabieler met de komst van Odoi en de rentree van Mitrovic."