Algemeen manager Antwerp: "Brian Priske heeft de druk onderschat"

door: CDC
Sven Jaecques Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp staat voor een belangrijk tweeluik. Het moet vanavond winnen van Frankfurt om te overleven in Europa en daarna volgt een belangrijke wedstrijd tegen Oostende waar de ploeg zich geen uitschuivers kan veroorloven. De druk staat hoog, zo geeft Sven Jaecques aan GVA mee.

Antwerp speelt erg wisselvallig, erkent Sven Jaecques. Goeie prestaties worden afgewisseld met ondermaatse. Hij vindt dat er geen probleem is inzake kwaliteit, integendeel, maar hij mist leiderschap op het veld. Jaecques kijkt daarvoor ook naar de trainer.

Prike werd vanaf het begin gewaarschuwd dat er veel druk zou zijn bij Antwerp. Jaecques denkt dat de Deen die druk toch heeft onderschat, maar dat hij ze intussen wel voelt. Gelukkig voor Priske laten de andere ploegen ook steken vallen.

Toch denkt de algemeen manager van Antwerp dat Priske nog moet groeien als trainer. "Hij moet leren kiezen voor de omstandigheden." Jaecques wil meer realisme en resultaten zien. "Maar voor een coach is dat nu eenmaal een leerproces. En Brian is nog jong, hij zit nog maar in zijn derde jaar als hoofdtrainer.”

 Meer sportnieuws vind je op de gratis app van Redactie24