Antwerp-coach Brian Priske kan het nog steeds niet geloven: "Gewoon schandalig"

door: MAB
Antwerp - coach
Afbeelding bron: Photonews

Een zwak Antwerp is gisteren met 0-4 de boot ingegaan tegen RSC Anderlecht. Een nederlaag die de aanhang van 'The Great Old' maar moeilijk kon vatten. 

Een ontketende Francis Amazu scoorde drie keer voor Paars-Wit en zorgde ervoor dat Antwerp met een zware kater de laatste drie speeldagen ingaat. Na afloop van de partij gaf coach Brian Priske eerlijk toe dat zijn manschappen zwaar ondermaats presteerden. 

"Bijna iedereen bleef onder zijn niveau", vertelde de oefenmeester achteraf bij Eleven Sports. "De besten waren de fans, ongelofelijk wat ze deden. Zelfs bij 0-4 achter zongen ze. Ik kan enkel mijn excuses aanbieden aan hen."

"De tegengoals waren te makkelijk. Gewoon schandalig. Dat, in zo’n belangrijke match. Dit mag niet. We wonnen te weinig duels, overal op het veld, en verdedigden schandalig. Ik ben de baas en draag verantwoordelijkheid, maar ik hoop dat de spelers ook zelfkritisch zijn. De derde plek? We geloven er natuurlijk nog in. Er zijn nog negen punten om voor te spelen. We moeten er alles aan doen om donderdag te winnen."