'Antwerp wil opvallende ruildeal opzetten om Mandela Keita binnen te halen'

door: JDH
marc overmars
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp probeert nog altijd om Mandela Keita naar Antwerp te halen. Dat lukte tot nu toe niet, maar bij Antwerp broeden ze op een plan. 

Mandela Keita blonk tijdens zijn half seizoen op huurbasis uit bij Antwerp, maar op de Bosuil waren ze niet happig om de transfersom van 10 miljoen euro te betalen die in dat huurcontract stond. Keita keerde deze zomer dan meer terug naar OH Leuven. 

Maar Antwerp heeft nog altijd de ambitie om de jonge Belg terug te halen en hem ook definitief over te nemen van OHL. Om de prijs te drukken zou Antwerp volgens Sacha Tavolieri nu een opvallende ruildeal willen opzetten met Leuven. 

Het zou namelijk de Zwitserse spits Michael Frey in de deal willen betrekken. Frey was tot januari van dit jaar belangrijk bij Antwerp, maar kon zich niet vinden in een rol als tweede spits achter Vincent Janssen. Maar Frey staat momenteel nog weigerachtig tegenover een overgang naar Leuven. 

Antwerp en Keita zouden alleszins al tot een persoonlijk akkoord gekomen zijn, enkel Frey lijkt nog overstag te moeten gaan om de deal helemaal te beklinken. Afwachten of de Zwitser zal toehappen om de deal te beklinken. 

Tags