Franse ploegmaat van Thibaut Courtois valt uit de lucht: "Hebben ze gevochten"

door: JDH
Thibaut Courtois
Afbeelding bron: Photonews

Thibaut Courtois is niet aanwezig op het EK voetbal na een dispuut met bondscoach Domenico Tedesco. Een Franse ploegmaat van Courtois kreeg er een opvallende vraag over. 

Eduardo Camavinga is een Franse ploegmaat van Thibaut Courtois bij Real Madrid. Samen wonnen ze dit jaar de Champions League, Courtois stond toen in de goal. Maar de doelman achtte zich niet fit genoeg voor het EK. 

Daarbovenop was er een dispuut met bondscoach Domenico Tedesco over de kapiteinsband. Courtois verliet de selectie van de Rode Duivels en keerde niet meer terug. Zowel Courtois als Tedesco zijn zeker van hun eigen gelijk. 

Camavigna kreeg de vraag of hij blij was dat Courtois er niet is door ruzie met de Belgische bondscoach. "Ik ben blij dat hij er niet is omdat hij heeft gevochten… wacht, ik weet niet of ze hebben geochten", reageerde Camavinga verbaasd. 

"Hebben ze gevochten?! Wat hebben ze dan tegen elkaar gezegd?" vroeg Camavinga zich af. "Je zal het later wel aan me uitleggen." De Fransen zijn dus niet op de hoogte over het dispuut tussen Courtois en Tedesco.