Hugo Cuypers zet ex-club stevig op zijn plaats: “Dan moet je ook niet klagen!”

door: AVL
KAA Gent
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent won afgelopen weekend met 1-2 van Standard en deed zo een uitstekende zaak in de strijd om winst in de Europe play-offs.

Gift Orban zette de Buffalo's op het half uur op voorsprong. In de 56ste minuut kwamen de Rouches langszij maar enkele minuten later was daar alweer de onvermijdelijke Hugo Cuypers die Gent met zijn 21ste doelpunt van het seizoen de overwinning schonk.

Cuypers speelde op Sclessin al zijn 52ste wedstrijd van het seizoen. De 26-jarige spits had dan ook weinig begrip voor het geklaag van de Standard-spelers, die na de wedstrijd beweerden dat de vermoeidheid hen parten speelden.

"Geen idee hoe zij werken", aldus Cuypers over zijn ex-club. "Wij vechten elk jaar om Europees voetbal te halen, dan moet je ook niet klagen dat je veel wedstrijden moet afwerken. Het is inderdaad een groot verschil, maar we gaan gewoon telkens voluit."