Jan Mulder haalt Anderlecht door de molen: “Die transfers brengen niks op”

door: BVDO
RSC Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

RSC Anderlecht had beperkte middelen op de transfermarkt, maar waar ze hun geld instaken heeft volgens analist Jan Mulder nog niks opgebracht.

Anderlecht haalde deze zomer met Vertonghen, Silva en Esposito drie spelers binnen die het verschil zouden moeten maken. Maar enkele maanden later is daar maar bitter weinig van te zien geweest, zo oordeelt analist Jan Mulder.

“Ik vind Silva niet goed genoeg. Het is allemaal net niet. Hij mocht ook al snel beschikken bij Wolverhampton”, zegt Mulder bij Radio Radzinski. “Dat hij te weinig steun krijgt in de aanval? Als je een echte topspits bent, kan je ook wel wat zaken alleen forceren.”

Ook over Esposito kan Mulder weinig goeds zeggen en dan is er nog de komst van Jan Vertonghen. “Kijk, Jan is een heel aardige jongen en het is iemand die een héél mooie carrière heeft weten af te ronden. Het is een geweldige speler. Maar hoe oud is hij? 35, 36? Ik snap die transfer ook niet zo goed.”

“Of Vertonghen al spijt heeft van zijn transfer? Ik denk het wel. Maar misschien dacht hij toch nog even extra na toen de naam ‘Anderlecht’ verscheen. Misschien werkte dat toch nog een beetje.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24